Привітання спортсменів

Автор: admin від 9-09-2023, 13:01

Привітання спортсменів

9 вересня 2023 року, у День фізичної культури і спорту України,  студенти й викладачі Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь в урочистому нагородженні найкращих представників сфери фізичної культури і спорту Печерського району м. Києва.

Святкова подія відбувалася в  Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця». У заході взяли участь заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький та начальниця відділу молоді та спорту райдержадміністрації  Вікторія Тромса. За вагомий внесок  у розвиток  фізичного виховання і спорту, високу професійну  майстерність, особисті досягнення та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України Подяки від голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації отримали викладачка фізичної культури Олена Орос, а також такі студентки Коледжу: Марія Савченко (група М-1-21), Вікторія Левицька (група М-1-21), Марина Гримашевич (група Лпш-20).  

Вітаємо нашу талановиту студентсько-викладацьку команду, яка попри все показує чудові результати й продовжує розвивати український спорт.

Привітання спортсменів

 

Привітання спортсменів

 

Привітання спортсменів

 

Привітання спортсменів

 

Привітання спортсменів

 

 

Більше інформації за посиланням:

https://pechersk.kyivcity.gov.ua/news/29855.html

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

Коментарі:

Залишити коментар