Збори трудового колективу Коледжу

Автор: admin від 30-08-2023, 10:08

Збори трудового колективу Коледжу

30 серпня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних науквідбулися загальні збори трудового колективу.

Розпочали робочу зустріч із Гімну України та хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих захисників України. Далі членам колективу вручили нагороди за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 100-річчя Коледжу, а також за сприяння роботі ЗСУ в період воєнного стану в Україні. Відповідно до Наказу № 247-К  «Про нагородження відомчими заохочувальними відзнаками» від 3 жовтня 2022 року  відзнаки  МОН України отримали 30 співробітників.  Серед нагород – Нагрудний знак МОН України «Відмінник освіти», Нагрудний знак МОН України «Василь Сухомлинський», Нагрудний знак Міністерства оборони України «Знак пошани». 

Збори трудового колективу Коледжу

 

Збори трудового колективу Коледжу 

 

Після нагородження учасники зборів перейшли до основних питань порядку денного. З інформацією про формат організації освітнього процесу,  структуру 2023/2024 навчального року, дотримання норм, правил і вимог безпеки учасниками освітнього процесу під час воєнного стану виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька. Доповідачка презентувала колективу основні нормативно-правові документи щодо організації навчального року та  надала роз’яснення щодо можливостей забезпечення укриттям учасників освітнього процесу. На розгляд колективу очільниця закладу освіти винесла пропозицію про організацію освітнього процесу в змішаному форматі (очно-дистанційному) у 2 зміни. 

 

Збори трудового колективу Коледжу 

 

Збори трудового колективу Коледжу 

 

Продовжилися збори виступом відповідального секретаря Приймальної комісії Коледжу Вікторії Коваль, яка презентувала Звіт про роботу Приймальної комісії 2023. Доповідачка надала вичерпну інформацію про основні етапи роботи Приймальної комісії, кількість заяв від вступників,  конкурс заяв на місця регіонального замовлення, виклики й труднощі Вступної кампанії 2023.

 

Збори трудового колективу Коледжу 

 

Далі до слова було запрошено очільницю Фінансової служби Коледжу Людмилу Шешеню, яка прозвітувала про роботу свого підрозділу за 2022/2023 навчальний рік та проаналізувала фінансові операції Коледжу за вказаний період. 

На завершення засідання перед колективом виступив заступник директора з адміністративно-господарської роботи Павло Притченко зі Звітом за 2022/2023 навчальний рік. Спікер розкрив інформацію про виконані роботи у сфері оновлення матеріально-технічної бази Коледжу, особливості технічного обслуговування та ремонту приміщень Коледжу, оснащення укриття та підготовку до нового опалювального сезону.

 

Збори трудового колективу Коледжу

 

У пункті «Різне» члени колективу заслухали інформацію завідувачок відділень бізнесу та дизайну про переведення студентів на вакантні місця регіонального замовлення. Колективу було представлено 7 кандидатур, які  належать до пільгових категорій і мають право на переведення відповідно до нормативних документів.

 Колектив Коледжу взяв до відома інформацію всіх доповідачів, визнав задовільною роботу Приймальної комісії, Адміністративно-господарської  та Фінансової служб Коледжу, затвердив змішаний формат навчання в дві зміни на  2023/2024 навчальний рік.

 

Збори трудового колективу Коледжу 

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Фото – Людмила ЛАЗОРИК. 

 

Коментарі:

Залишити коментар