Кваліфікаційний екзамен у бакалаврів

Автор: admin від 29-06-2023, 13:49

Кваліфікаційний екзамен у бакалаврів

28 - 29 червня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук на відділенні технологій у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (гр. БКЛм-20 та гр. ЗБКЛм-20) відбувся кваліфікаційний екзамен зі спеціальності 182 Технології легкої промисловості, освітньо-професійна програма Технології фешн-бізнесу.

Атестація проводилась за спеціальними дисциплінами: «Технології в дизайні виробів», «Конструювання в дизайні виробів», «Матеріалознавство в легкій промисловості», «Фешн-бізнес». Екзамен проходив в онлайн-режимі із залученням сучасних інтернет-технологій. Теоретичну та практичну фахову підготовку студентів-випускників перевіряла комісія під головуванням Тетяни Афанасьєвої,директорки ПМП  «Весна» ТМ «SpringFashion». Членами комісії були такі фахівці: директорка Коледжу, докторка технічних наук Ганна Щуцька; голова ЦК технологій фешн-бізнесу, кандидатка технічних наук Юлія Харченко; викладачі вищої категорії відділень технологій і дизайну, кандидатки технічних наук Олена Вуштей і Марія Івасенко. Переклад українською жестовою мовою забезпечила Валентина Іванченко, перекладач-дактилолог Коледжу.

Група в складі 23 студентів успішно впоралася із комплексними завданнями і показала високий рівень фахової підготовки. Серед здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти вперше було 7 студентів з порушенням слуху, що вкотре  підтвердило ефективність організації інклюзивного навчання в Коледжі. За результатами комплексного оцінювання 3 випускників завершили навчання з відмінними оцінками й отримали  Дипломи з відзнакою.  

Вітаємо випускників із початком нового життєвого етапу! Бажаємо вагомих здобутків на професійному шляху, перспективної та цікавої роботи!

Кваліфікаційний екзамен у бакалаврів

 

Кваліфікаційний екзамен у бакалаврів

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Коментарі:

Залишити коментар