LEATHER AND SHOES 2023 '2

Автор: admin від 14-07-2023, 14:08

LEATHER AND SHOES 2023 '2

11-14 липня 2023 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 46-й Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих Leather and Shoes, яка відбувалася в Міжнародному виставкому центрі.  

Захід вкотре зібрав на своєму майданчику провідних українських і закордонних виробників взуття, фурнітури та комплектуючих для шкіряно-взуттєвої промисловості, а також оптово-закупівельні організації та  постачальників. Визнані фахівці галузі з 250 компаній  із понад  7 країн демонстрували всім охочим новітні досягнення дизайнерів
і виробників взуття та аксесуарів, а також ознайомлювали з модними тенденціями майбутнього сезону.

LEATHER AND SHOES 2023 '2 

 

Найактивнішим учасником події традиційно став Київський фаховий коледж прикладних наук, який з року в рік презентує на виставці трендові вироби співробітників і студентів Коледжу, гуртує навколо себе творчі й бізнесові ком’юніті, організовує цікаві й пізнавальні локації для першого професійного досвіду студентів різних спеціальностей. Цьогоріч на стенді Коледжу було представлено нове взуття Богдана Гончаренка - MOTIONXVOLNOREZ, VOLNOREZORIGINAL, MOTIONXVIBRAM, SIERRA, AVANTIN; оновлені колекції аксесуарів провідних майстрів виробничого навчання Олександра та Євгенії Яременко; унікальні взірці кутюрної вишивки студентсько-викладацького виробництва.  На стенді та реєстрації працювали студенти І-ІІ курсів із груп ОБ-2-21 та М-2-22, а також випускники Коледжу. Упродовж кількох днів виставку відвідували студенти, викладачі та  адміністрація КФКПН, які вивчали головні тренди галузі,  ділилися власним досвідом, розширювали базу ділових контактів та презентували досягнення Коледжу.      

 

LEATHER AND SHOES 2023 '2 

 

 Виставка, як завжди,  пройшла на високому організаційному рівні, поглибила знання студентів за фахом, дозволила здобути перший професійний досвід та закласти підґрунтя для майбутнього працевлаштування.

 

LEATHER AND SHOES 2023 '2 

 

LEATHER AND SHOES 2023 '2 

 

Матеріал підготувала Юлія Бондар.

 

Коментарі:

Залишити коментар