Засідання Акредитаційної комісії України

Автор: admin від 26-06-2023, 14:52

Засідання Акредитаційної комісії України

26 червня 2023 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у 149-му засіданні Акредитаційної комісії України.

Під час засідання члени Акредитаційної комісії України розглянули низку справ про первинну акредитацію освітньо-професійних програм за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста. На порядку денному було також затвердження рішень експертної ради з професійно-технічної освіти щодо таких питань: внесення змін до складу регіональних експертних рад областей;  визнання атестованими професійно-технічні навчальні заклади/професії закладів з робітничих професій з ліцензованими обсягами прийому (осіб) строком на 10 (десять) років; внесення необхідних змін до деяких попередніх рішень Акредитаційної комісії. Головними доповідачами на засіданні були директорка Департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації Міністерства освіти і науки України Світлана Криштоф і генеральна директорка Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Шумік.

Після ретельного розгляду й обговорення всіх питань порядку денного Акредитаційна комісія України ухвалила відповідні рішення.

Засідання Акредитаційної комісії України

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар