Вручення дипломів

Автор: admin від 27-06-2023, 11:33

Вручення дипломів

27 червня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра в групі ОБ-20 спеціальності 071 Облік і оподаткування.

Урочисту церемонію було організовано у вузькому студентсько-викладацькому колі на подвір’ї Коледжу. Святкова подія традиційно супроводжувалася перекладом українською жестовою мовою, який забезпечила перекладач-дактилолог Коледжу Лариса Бондаренко. До випускників з теплими вітальними словами звернулися директорка Коледжу Ганна Щуцька, завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол та кураторка групи Оксана Сахно, які побажали молодим фахівцям професійної реалізації, мирного неба та   плідної роботи заради процвітання України.

Вручення дипломів

 

Вручення дипломів

 

Вручення дипломів 

 

Цьогорічний випуск можна назвати унікальним, адже вперше серед 25 професійних обліковців було 5 випускників із порушеннями слуху, що свідчить про розвиток інклюзивної складової в Коледжі та потужну підтримку команди перекладачів-дактилологів. На період навчання цих незламних хлопців і дівчат випало чимало випробувань, серед яких -   пандемія та російсько-українська війна. Але вони здолали всі труднощі й показали чудові результати – стовідсоткаву якісну та  загальну успішність і 7 дипломів з відзнакою. На честь свого випуску, на знак безмежної вдячності ЗСУ за можливість жити й навчатися,  група ОБ-20 придбала та відправила на фронт медичні бокси на понад 10000 грн.

 

Вручення дипломів 

Вітаємо наших неймовірних випускників! Бажаємо міцного здоров'я та перспективного майбутнього!

 

Вручення дипломів 

 

Більше фото за посиланням:

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1V8dEn9WRQQXGzLSOEXrVaZpZxzd9X-6X

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Фото – Людмила ЛАЗОРИК.

 

Коментарі:

Залишити коментар