Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 30-06-2023, 10:57

Педагогічна рада Коледжу

30 червня 2023  року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося фінальне засідання Педагогічної ради в 2022/2023 навчальному році.

Засідання проходило в змішаному форматі – офлайн в актовій залі Коледжу та онлайн за допомогою ZOOM-конференції. Розпочали робочу зустріч зі звіту директорки Коледжу Ганни Щуцької про результати візиту до Сполучених Штатів Америки. У презентаційній доповіді очільниця Коледжу розповіла про відвідування найбільшої в світі освітянської конференції-виставки  NAFSA-2023, яка проходила у Вашингтоні й була присвячена темі  «Надихаємося інклюзивним майбутнім», а також про робочі зустрічі з представниками Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США, Офісу глобальних освітніх програм, Офісу Програми імені Фулбрайта. У виступі було також висвітлено культурно-освітню частину візиту, що була реалізована в штаті Флорида й включала гостьові лекції, робочі зустрічі та відвідування Коледжу Санта-Фе, Центру випускників Університету Флорида, Наукової клініки комунікативних порушень імені Л.Л.Шендела, Центру незалежного життя в Гейнсвіллі та ще низки освітніх, культурних, соціальних  хабів. Під час звітної доповіді директорка Ганна Щуцька наголосила на потужній   підтримці України Америкою та важливості говорити на світовій арені про український спротив та життя й роботу в умовах війни.   

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Наступним доповідачем був заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, який ознайомив колектив із підсумками роботи циклових комісії за 2022/2023 навчальний рік. У виступі спікер охарактеризував результати навчальної, наукової, методичної, організаційної, виховної роботи кожної ЦК, накреслив основні вектори роботи на наступний навчальний рік,  звернув увагу на підготовку до повної процедури акредитації освітньої програми «Технології фешн-бізнесу».

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Далі перед колективом виступила відповідальний секретар Приймальної комісії Коледжу Вікторія Коваль, яка поінформувала про готовність Приймальної комісії до вступної кампанії 2023 року та винесла на затвердження зміни до Правил прийому на навчання до Коледжу для здобуття ступенів бакалавра та фахового молодшого бакалавра в 2023 році.

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

З інформацією про формування міждисциплінарних зв’язків у структурі навчання освітньої програми «Дизайн» членів Педагогічної ради ознайомила Катерина Ходорівська, викладачка спецдисциплін відділення дизайну.

Далі на порядку денному були такі питання: моніторинг якості освіти за результатами літньої екзаменаційної сесії та державної атестації студентів Коледжу денної та заочної форм навчання; переведення студентів на наступні курси. Перед учасниками засідання доповідали завідувачки відділень Анна Сокол, Наталія Прокопенко, Наталія Давиденко та Наталія Чорногор, які  презентували інформацію про загальну та якісну успішність студентів Коледжу, а також про результати захисту дипломних проєктів і складання державної підсумкової атестації.

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Педагогічна рада Коледжу

На завершення засідання перед  колективом  виступила головна бухгалтерка Коледжу Людмила Шешеня, яка надала інформацію про затвердження ліміту стипендіатів у кількості 40 відсотків від фактичної кількості студентів-бюджетників денної форми навчання.

У пункті «Різне» члени Педагогічної ради обговорили кадрові та фінансові питання, формат навчання в наступному навчальному році та інші поточні питання.

 

Педагогічна рада Коледжу 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Фото – Людмила ЛАЗОРИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар