Форум від Асоціації «Укрлегпром»

Автор: admin від 23-06-2023, 10:48

Форум від Асоціації «Укрлегпром»

23 червня 2023 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у галузевомуФорумі Асоціації «Укрлегпром» «Легка промисловість. Відновлення. Разом до Перемоги!». 

Форум став продовженням системного промислового діалогу з владою та Урядом, який був започаткований у 2017 році й триває нині вже з урахуванням умов воєнного стану. На базі Українського союзу промисловців і підприємців зібралися представники Уряду, Державної податкової служби, учасники ринку та експерти задля вирішення актуальних регіональних проблем, накреслення перспектив відновлення галузі та майбутнього розвитку країни. Розпочали роботу Форуму з дискусійного обговорення актуальних проблем секторального розвитку. Перед учасниками конференції виступила Президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт, яка охарактеризувала реалії легкої промисловості та завдання Асоціації в умовах війни. Представники профільних Міністерств і Департаментів висвітлили своє бачення векторів відновлення національної економіки, вирішення податкових питань, гармонізації митних процедур, використання грантових можливостей від USAID. Очільниця Коледжу Ганна Щуцька разом з іншими експертами галузі та представниками державних органів розповіла про особливості підготовки кваліфікованих кадрів для галузі легкої промисловості України й  основні виклики в роботі за цим напрямом, а також ознайомила присутніх із важливими напрацюваннями у справі перепідготовки дорослого населення, зокрема з результатами експериментального проєкту Коледжу, Асоціації «Укрлегпром» і ТОВ «Валтекс» з експрес-підготовки безробітних жінок.

Форум від Асоціації «Укрлегпром»

 

Форум від Асоціації «Укрлегпром»

 

Форум від Асоціації «Укрлегпром» 

 

Важливою частиною Форуму стало ухвалення рішення про нову  структуру правління Асоціації, яка працюватиме за такими напрямами: швейні підприємства, текстильні підприємства, трикотажні підприємства, шкіряно-взуттєві підприємства,  організації та ритейл, почесні радники. Оновлена модель дозволить фахівцям більш ефективно координувати роботу на окремих ділянках і сприятиме успішній реалізації стратегії розвитку Укрлегпрому. До складу правління в секторі Організації та ритейл увійшла Ганна Щуцька, що свідчить про спрямованість Асоціації на активну взаємодію виробничого сектору, освіти та бізнесу.  

 

Форум від Асоціації «Укрлегпром» 

 

Форум від Асоціації «Укрлегпром» 

 

Більше інформації за посиланнями:

https://ukrlegprom.org/ua/news/ukrlegprom-conference-2023-legka-promyslovist-vidnovlennya-razom-do-peremogy/?fbclid=IwAR3ot5TZWAjTKLTMue9YnR0sSpLRf9tdZFlFteo4BeoRreD8A0TvyMoTIAQ

https://uspp.ua/news/ostanni-novyny/2019/vnutrishni-rezervy-obsiah-natsionalnoho-rynku-lehkoi-promyslovosti-minimum-200-mlrd.hrn.-shchoroku

 https://ukrlegprom.org/ua/news/foto-ukrlegprom-conference-2023/?swcfpc=1

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

Коментарі:

Залишити коментар