EXPO SHOES 2014

Автор: admin від 14-10-2014, 05:50

Взуття на будь який смак

      В Києві з 7 по 10 жовтня 2014 року відбулася 19 Міжнародна спеціалізована виставка взуття  та аксесуарів  EXPO SHOES 2014

Організатором виставки вже не перший рік займається Національна шкіряно-взуттєва спілка України. Подія відбулася в Міжнародному виставковому центрі м. Києва.
     Кількість учасників: більш 180 експонентів (Україна, Бразилія, Англія, Іспанія, Італія, Молдова, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Туреччина, Франція).
      За чотири дні роботи виставку відвідали 7000 чоловік. Були представники всіх регіонів України, Білорусі, Молдови, Німеччини Палестини, Польщі та Туреччини. На виставці були представлені затребувані моделі чоловічого, жіночого та дитячого взуття, високоякісна шкіра.

 

 
      ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» вкотре бере участь у виставці. Треба відзначити, що Коледж виглядав достойно: на стенді виставлені творчі роботи студентів - це і власноруч виготовлені колекції взуття, і художні роботи. Відвідувачі виявили неабиякий інтерес до стенду, розпитували представників Коледжу. Велику зацікавленість у роботодавців викликало те, що ДВНЗ "Київський коледж легкої промисловості" - один з небагатьох навчальних закладів України, який готує спеціалістів взуттєвої галузі такого рівня, адже питання підготовки високопрофесійних взуттєвиків зараз найдзвичайно актуальне.

 

 

 

     Виставку відвідала директор Коледжу Г. В. Щуцька, яка підтримує зв'язок з директорами та представниками виробництв взуттєвих підприємств.

 


     Окрім представленої експозиції Коледжу, вже традиційно була розміщена цікава інформація про наш навчальний заклад на сторінках журналу «ExpoBulletin». Це видання було представлено на виставці і кожен бажаючий мав можливість прочитати про Коледж на перших сторінках журналу.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар