Умовна акредитація

Автор: admin від 19-05-2023, 14:06

Умовна акредитація

Київський фаховий коледж прикладних наук пройшов умовну  акредитацію освітньої програми «Технології фешн-бізнесу» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

Відповідне рішення ухвалили фахівці Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що зафіксовано в Протоколі №8 від 16 травня 2023 року. Нагадаємо, що  відповідно до Постанови КМУ від 16.03.2022 р. №295 «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти, в умовах воєнного стану» Національне  агентство із забезпечення якості вищої освіти тимчасово проводить  акредитацію освітніх програм у віддаленому (дистанційному) режимі та ухвалює рішення про умовну акредитацію без проведення або з частковим проведенням акредитаційної експертизи.

Вітаємо команду Коледжу з позитивними результатами акредитації, які підтвердили якість освітньої діяльності за названою програмою та стимулювали до подальшого розвитку й удосконалення. Наступним етапом для закладу освіти стане підготовка до повної процедури акредитації після скасування воєнного стану в Україні.

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар