Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 22-05-2023, 14:03

Адміністративна рада Коледжу

22 травня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання Адміністративної ради.    

  Під час робочої зустрічі учасники Адміністративної ради обговорили інформацію вебінару про повоєнне відновлення України, професійну підготовку  й перепідготовку ВПО та дорослого населення, а також  рішення Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти про умовну акредитацію освітньої програми «Технології фешн-бізнесу» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. На порядку денному були також такі питання: організація на базі Коледжу  Виставки-конкурсу науково-технічної та художньої творчості студентської молоді ЗФПО м. Києва, терміни й тематика чергової Методичної ради,  організація майстер-класів у межах співпраці з Київським міським центром соціальної, професійної та трудової реабілітації осіб з інвалідністю,посилення роботи Соціально-психологічної служби Коледжу,зокрема підготовку до проведення тренінгів щодо особливостей комунікації зі студентами в сучасних умовах.

За результатами обговорення було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

Адміністративна рада Коледжу

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар