День працівника освіти

Автор: admin від 10-10-2014, 11:20

Вчитель – професія мирна

 

6 жовтня у Коледжі відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівника освіти.

 

   Відкриваючи захід, з вітальним словом з нагоди Дня працівників освіти України до педагогічного колективу звернулася директор Коледжу Ганна Щуцька. Вона підкреслила, що, на жаль, цього року свято затьмарене гіркими подіями, що відбуваються на Сході України.

   Директор відзначила: «Вчитель – професія мирна! Ми з вами і ті викладачі, які саме зараз, ризикуючи своїм життям, відкривають двері навчальних закладів для своїх учнів та студентів на Сході, єдине про що мріємо, єдине на що сподіваємось сьогодні – мирне небо над головами! Як ніколи, освітянська спільнота має стати пліч-о-пліч і зробити все, щоб забезпечити нормальні умови для навчання, має об‘єднатися і допомогти тим, хто потребує допомоги, має донести до кожного студента, що важливішого за людське життя нічого немає». Наостанок Ганна Щуцька побажала, щоб важкі часи для нашої країни минули якнайшвидше, щоб наші діти  зростали і навчалися у злагоді, а педагоги мали змогу і умови для плідної праці.

    Наприкінці виступу Ганна Щуцька оголосила, що ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» звернувся  в Міністерство освіти і науки України з поданням щодо заохочення  відомчими відзнаками МОН України деяких педагогічних працівників Коледжу.

Також за сумлінну працю та з нагоди професійного свята освітян кращі педагоги були нагороджені Почесними грамотами.

 

 

Нагородження кращих педагогічних працівників

 

    Студенти  провели концерт, на якому освітянську громаду Коледжу поздоровили зі святом. Під час концерту студенти вітали своїх викладачів пісенними та  танцювальними номерами, а наші актори  порадували дотепною сценкою «Екзамен».

 

 

Під час концерту

 

 

На  суд глядачів були представлені цікаві композиції, зроблені руками студентів.

 



 

Також був проведений конкурс студентських стінгазет.

 


 

   Святкування Дня працівників освіти України в Коледжі відбувалося в атмосфері щирості й доброзичливості. Сподіваємося, що здійсняться всі мрії, життєві та творчі задуми наших шановних педагогів. Бажаємо їм вдячних студентів!

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар