День пам’яті та примирення

Автор: admin від 8-05-2023, 10:54

День  пам’яті та примирення

8 травня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відзначили День  пам’яті та примирення.

З ініціативи майстрів виробничого навчання студенти, викладачі та співробітники Коледжу зметою вшанування всіх жертв Другої світової війни 1939–1945 років власноруч виготовили червоні маки – уособлення трагедії Другої світової війни та символи пам’яті про загиблих. Активісти подарували виготовлені квіти перехожим і на знак скорботи й пам‘яті прикрасили ними свій одяг.

З нагоди Дня пам’яті та примиреннявикладачі ЦК соціальної комунікації Оксана Штарке та Марина Рапаєва провели в групах ДГ-1-22, ТЛП-22, ЛПК-22тематичні заходи «Ніколи знову». Перекладач-дактилолог Коледжу Лариса Бондаренко підготувала інформаційні відеоматеріали жестовою мовою «Україна в II-ій Світовій. Ціна Перемоги». Студентка з порушеннями слуху з групи ЛПК-20 Оксана Горбань переклала українською жестовою мовою відео  «Червоний мак - символ Дня пам'яті та примирення», а студенти групи М-2-22 задекламували поезію Володимира Сосюри «Я знову плачу мимоволі…».

Скільки б не минуло часу, людство має згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Кожен із нас має вчитися цінувати мир і безкомпромісно захищати його всіма можливими способами.

День  пам’яті та примирення

 

День  пам’яті та примирення

 

День  пам’яті та примирення

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.  

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар