Конкурс до Дня Матері

Автор: admin від 11-05-2023, 10:51

Конкурс до Дня Матері

11 травня в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулася церемонія нагородження переможців Конкурсу творчості дітей та юнацтва Київщини, присвяченого Дню Матері «СВІТ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МАМИ».

Конкурс проводився упродовж кількох місяців у трьох номінаціях: живопис, декоративно-ужиткове мистецтво, поетично-прозове слово. Основною його метою було поновлення ментального здоров’я й розвиток творчого потенціалу дітей, які зазнали емоційних потрясінь у воєнний період. Серед організаторів творчого змагання на обласному рівні був Київський фаховий коледж прикладних наук, представником якого став Віталій Хома, Член Спілки Художників України, провідний викладач відділення дизайну. Конкурс також став одним із планових заходів Міського методичного об'єднання викладачів дизайну, очільницею якого є голова ЦК КФКПН Марія Івасенко.

У програмі культурно-мистецького заходу було привітання від заступника директора з академічних питань та інформатизації Юрія Щербаня, урочисте нагородження переможців, вручення подяк батькам і керівникам. Окремою частиною святкового івенту стали профорієнтаційні заходи, які провели для учасників конкурсу фахівчині Коледжу Ольга Момот і Мілена Білик.

 

Конкурс до Дня Матері 

 

Конкурс до Дня Матері 

 

Конкурс до Дня Матері 

 

Учасники, їхні наставники та команди підтримки з гідністю пройшли найважливіші етапи Конкурсу та отримали заслужені нагороди, а попереду –презентація робіт переможців на виставках у Києві та Торонто. Вітаємо учасників і переможців з чудовими результатами! Бажаємо натхнення, творчих злетів і нових яскравих змагань!

Конкурс до Дня Матері 

 

Більше інформації за посиланнями:

https://ukrreporter.com.ua/videogalereya/den-materi-shkolyari-kyyivshhyny-staly-peremozhtsyamy-prestyzhnogo-konkursu-video.html

https://www.stylnyk.com/contest

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

Коментарі:

Залишити коментар