Марш Миру

Автор: admin від 6-10-2014, 08:52

 

З закликом до миру і єдності

 

27 вересня нечуючі студенти нашого коледжу прийняли участь у Марші Миру, що відбувся на головній вулиці Киева – Хрещатику.

 

У річницю підписання Конвенції ООН «Про права людей з інвалідністю» представники Національної Асамблеї інвалідів України та Національного параолімпійського комітету України пройшли Маршем Миру по центральній вулиці Києва – Хрещатику, закликаючи до миру та єдності. Близько трьох тисяч людей з обмеженими фізичними можливостями пройшли Хрещатиком до Майдану Незалежності. Серед тих, хто марширував – паралімпійські чемпіони, громадські активісти, політичні діячі, а також вояки, що повернулися із зони АТО. Головна мета та вимога учасників – припинити війну на сході України.

"Ми сьогодні сподіваємося, віримо і вимагаємо від Об'єднаних націй зупинити війну", – заявив Валерій Сушкевич, президент паралімпійського комітету України. Учасники маршу тримали плакати із гаслами про мир, а також із закликами забезпечити їхні потреби.

Як зазначили організатори акції, вона покликана підтримати мир в Україні. Разом з тим, метою маршу є звернути увагу на дотримання прав людей з особливими потребами. Крім того, вони наголосили, що їхня акція є абсолютно аполітичною. У марші взяли участь представники з різних регіонів України.

 

 


Коментарі:

Залишити коментар