Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 13-04-2023, 14:54

Педагогічна рада Коледжу

13 квітня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради. 

Засідання колективу проходило в змішаному форматі. Розпочали зустріч з інформації директорки Коледжу Ганни Щуцької про утворення Наглядової ради Київського фахового коледжу прикладних наук, яка була затверджена Розпорядженням начальника Київської міської військової адміністрації від 6 квітня 2023 року № 180.  Очільниця Коледжу оприлюднила склад Наглядової ради, розповіла про функції, права та обов’язки новоствореного колегіального органу, а також подала на затвердження Положення про Наглядову раду.

Наступним розглянули питання про затвердження нормативних документів, що регламентують роботу Приймальної комісії Коледжу. До слова було запрошено відповідального секретаря Приймальної комісії Вікторію Коваль, яка подала на розгляд Педагогічної ради Правила прийому на навчання до КФКПН, Положення про проведення творчого конкурсу, Положення про проведення співбесід, Положення про розгляд мотиваційних листів, а також Програми співбесід і творчого конкурсу. Доповідачка презентувала вичерпну інформацію про  терміни й умови вступу, ліцензійні обсяги та особливості роботи Приймальної комісії в 2023 році.

Педагогічна рада Коледжу 

 

Далі члени Педагогічної ради обговорили особливості проведення профорієнтаційної роботи в Коледжі в 2022/2023 навчальному році. Перед колективом виступили Ганна Щуцька та Вікторія Коваль, які охарактеризували профорієнтаційну роботу фахівців Коледжу за  2017-2023 роки, зробили  огляд найбільш ефективних форматів профорієнтаційної діяльності, презентували оновлену Концепцію та  визначили необхідність розробити нову Комунікаційну стратегію Коледжу на наступні роки.

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

У Різному обговорили результати атестації педагогічних і науково-педагогічних  працівників у 2022/2023 навчальному році, організацію весняної толоки, процедуру передавання курсових проєктів до архіву закладу освіти. 

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів та ухвалив такі рішення: затвердити Положення про Наглядову раду, скласти актуальний План профорієнтаційної роботи в розрізі спеціальностей,  затвердити Правила прийому та інші нормативні документи Приймальної комісії.

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар