EXPO SHOES 2023

Автор: admin від 7-04-2023, 14:49

EXPO SHOES 2023

4 - 7 квітня 2023 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 32 Міжнародній спеціалізованій виставці взуття та аксесуарів EXPO SHOES 2023, яка проходила в Міжнародному виставковому центрі.

Для ознайомлення споживачів із новинками сезону у виставковому просторі зібралося близько 60 вітчизняних і зарубіжних компаній, які представили найактуальніші колекції взуття та аксесуарів. За традицією до участі в цій виставковій події долучився й Київський фаховий коледж прикладних наук, ставши вкотре єдиним закладом освіти, який на рівні з відомими брендами презентує щосезону вироби своєї команди. Цього разу на стенді закладу освіти було представлено оновлену експозицію, яка містила найкращі моделі взуття та аксесуарів від студентів, випускників і майстрів Коледжу (Євгенії Яременко та  бренду HONCHARENKO), а також низку виробів, які спільнота Коледжу виготовляє спеціально для потреб ЗСУ в межах своєї волонтерської діяльності. Усі етапи виставки – організація, реєстрація та проведення - відбувалися за участю студентів і випускників КФКПН. Студенти-технологи здійснювали консультування та забезпечували проведення майстер-класів, майбутні менеджери та дизайнери  вивчали нові колекції від вітчизняних та іноземних виробників,  поглиблювали знання з менеджменту, івент-технологій і маркетингу, долучалися  до відкритих тематичних занять, які проводили викладачі Коледжу на локаціях виставки. Випускники Коледжу з відділення бізнесу працювали в організаційному комітеті та у відділі реєстрації учасників, що є результатом багаторічного  партнерства з ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Виставка пройшла на високому організаційному рівні, сприяла поглибленню фахових знань студентської молоді,  стала місцем теплих зустрічей з друзями й партнерами.

EXPO SHOES 2023

 

EXPO SHOES 2023

 

EXPO SHOES 2023

 

EXPO SHOES 2023

 

EXPO SHOES 2023

 

EXPO SHOES 2023

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Фото - Людмила ЛАЗОРИК.

Коментарі:

Залишити коментар