День відкритих дверей

Автор: admin від 8-04-2023, 09:46

День відкритих дверей

8 квітня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук пройшов День відкритих дверей.

 Захід було організовано в сучасному європейському форматі: реєстрація учасників за QR-кодом, короткі презентаційні виступи керівництва Коледжу, голови Студентського парламенту та Відповідального секретаря Приймальної комісії, а далі - індивідуальні консультації та насичена програма майстер-класів. Актова зала Коледжу перетворилася на просвітницький молодіжний хаб із  зонуванням просторуналокаціїдляворкшопів,спрямованих на практичну презентацію процесу й результатів навчання в Коледжі. Кожне відділення під власною корпоративною символікою представило програму заходів, які допомагали визначитися абітурієнтам із майбутньої спеціальністю.  Фахівці відділення дизайну організували майстер-класи з ручного оздоблення швейних виробів буфами, із моделювання взуття та скетчингу. На локаціях відділення технологій можна було долучитися до виготовлення аксесуарів і комплекту шапки та шарфа, а також вишити брошку люневільським гачком та  опанувати ручну затяжку взуття. Потужна команда перекладачів-дактилологів Коледжу презентувала нову спеціальність 231 Соціальна робота та провела патріотичний майстер-клас із виконання Гімну України українською жестовою мовою. Родзинкою відділення бізнесу стали воркшопи  із захисту гривні, обміну банкнот і бізнес-планування Canvas. Упродовж дня для гостей Коледжу проходили екскурсії Навчально-виробничим центром, лабораторіями, комп’ютерними класами та основним аудиторним  фондом.

Майбутні вступники отримали вичерпні консультації, спробували свої сили в різних професійних сферах, відвідали тематичну фотозону та поспілкувалися з найактивнішими студентами Коледжу, які взяли безпосередню участь у проведенні зустрічі. Позитивні відгуки гостей засвідчили, що День відкритих дверей пройшов на високому організаційному рівні й приніс  не тільки користь, але й задоволення.

Захід було організовано з дотриманням необхідних правил безпеки: у Коледжі підготували засоби оповіщення та здійснили розмітку маршрутів руху до укриття,  учасників ознайомили з алгоритмом дій у разі повітряної тривоги та  представили відповідальних за евакуацію осіб.

 

 Фото за посиланням:https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1jq8V84RIUB4oxe2fRNVki63MAMz0n2Kj

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 Фото Людмила ЛАЗОРИК

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар