Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 15-03-2023, 14:54

Педагогічна рада Коледжу

15 березня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося позачергове засідання Педагогічної ради. 

Засідання колективу проходило в змішаному форматі. Розпочали зустріч зі Звіту директорки Коледжу Ганни Щуцької про науково-педагогічну діяльність за міжатестаційний період 2018 – 2023 роки. У звітній презентації доповідачка висвітлила найвагоміші результати роботи за такими напрямами:  науково-педагогічна діяльність; навчально-методична робота; міжнародна  діяльність; робота в громадських органах, комісіях, дорадчих органах, асоціаціях; волонтерські проєкти;  самоосвітня робота; робота в напрямі інклюзивної освіти;  партнерство з провідними виробничими підприємствами України. У своєму виступі очільниця Коледжу зосередила увагу на реалізованих освітніх проєктах і грантах зі Сполученими Штатами Америки, Республікою Польща, Королівством Швеція, Республікою Еквадор, а також на співпраці й командній роботі Коледжу з Асоціацією «Укрлегпром», Українським товариством глухих, ТОВ «ВІДІВАН-УКРАЇНА», AVE School, ТМ «Валтекс» та багатьма іншими підприємствами й ГО України. Звітна доповідь продемонструвала конкретні результати реалізації комплексної стратегії розвитку Коледжу, яка охоплює розвиток матеріально-технічної бази,  професійне вдосконалення фахівців, європейську інтеграцію, рівний доступ до освіти для всіх категорій громадян, забезпечення ефективності, якості та прозорості освітніх послуг.

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Наступним питанням порядку денного було обговорення стану  підготовки акредитаційної справи освітньої програми «Технології фешн-бізнесу» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. З інформацією виступив заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, який охарактеризував підготовку Силабусів навчальних дисциплін, формування переліку публікацій співробітників Коледжу у фахових виданнях України та світу,  процес оновлення робочих Положень Коледжу на офіційному вебсайті та стан роботи з індивідуальними планами здобувачів освіти.

У Різному обговорили терміни й порядок організації проміжної атестації здобувачів освіти та поточні робочі питання освітньо-виховного процесу.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів та ухвалив такі рішення: схвалити Звіт Ганни Щуцької за міжатестаційний період 2018-2023 рр., порушити клопотання про підтвердженнякваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «викладач-методист»; продовжити роботу з підготовки акредитаційної справи освітньої програми «Технології фешн-бізнесу».

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар