Зустріч із стейкхолдерами

Автор: admin від 23-02-2023, 10:00

Зустріч із стейкхолдерами

23 лютого 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулась онлайн-зустріч із  стейкхолдерами – партнерами з Українського товариства глухих і провідними українськими фахівцями в галузях фешн-індустрії, легкої промисловості та виставкового бізнесу.

Основною метою робочої зустрічі було обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Технології фешн-бізнесу» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 182 Технології легкої промислвості. Проєктпрезентувала команда розробників, до складу якої увійшли такі спеціалісти Коледжу: заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, завідувачка відділення технологій Наталія Давиденко, завідувачка відділу дуальної освіти та кар’єрного зростання Олена Вуштей і Гарант освітньої програми, завідувачка кафедри технологій фешн-бізнесу Юлія Харченко.  

Роботодавці взяли найактивнішу участь в обговоренніОПП. Свої пропозиції щодо забезпечення високого рівня практичної підготовки здобувачів освіти надали засновник ТОВ «ВІДІВАН-УКРАЇНА» Валерій Родін, заступник голови УТОГ з економічних питань Віктор Шевчук, директорка ТОВ «Артекспо Україна» Оксана Дармастук. До процесу обговорення долучилися керівники підприємств ТОВ «Florance», ТМ «PrimeShoes», ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика», а також фахівці Коледжу та  здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Технології фешн-бізнесу».

Під час розгляду особливостей ОПП учасники зустрічі зосередили основну увагу на питаннях формування  й розвитку в здобувачів освіти спеціальних фахових компетентностей у сфері виробництва та організації фешн-бізнесу, які стануть запорукою підготовки висококваліфікованих фахівців і сприятимуть працевлаштуванню випускників на провідних галузевих підприємствах. Наприкінці зустрічі представники підприємств заповнили анкети оцінювання якості реалізації ОПП, що дозволить виявити недоліки програми та напрями її вдосконалення.

Зустріч із стейкхолдерами

 

Зустріч із стейкхолдерами

 

Зустріч із стейкхолдерами

 

Зустріч із стейкхолдерами

 

Зустріч із стейкхолдерами

 

Зустріч із стейкхолдерами

 

Зустріч із стейкхолдерами

 

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Коментарі:

Залишити коментар