Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 28-02-2023, 09:55

Педагогічна рада Коледжу

28 лютого 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради. 

Засідання колективу проходило в змішаному форматі. Розпочали з виступу директорки Коледжу Ганни Щуцької, яка підсумувала роботу колективу за рік повномасштабного російського вторгнення, поділилася новиною про нагородження кандидата технічних наук, викладача Коледжу Олександра Мостіпана медаллю «За службу Україні», нагадала про втрати серед колективу, зокрема про річницю трагічної смерті завідувачки кафедри технологій фешн-бізнесу Юлії Ващенко. Хвилиною мовчання учасники засідання вшанували пам’ять загиблих у цій варварській війні. Далі члени Педагогічної ради перейшли до розгляду питань за порядком денним. Перед учасниками виступила голова циклової комісії соціальної комунікації Оксана Терещенко з інформацією про розширення переліку спеціальностей підготовки фахових молодших бакалаврів в Київському фаховому коледжі прикладних наук, зокрема про підготовку за освітньо-професійною програмою «Соціальна робота та консультування, перекладач жестової мови».

Наступним розглянули питання про атестацію викладачів у 2022/2023 навчальному році. Зі звітними творчими презентаціями перед колективом виступили такі фахівці:  Тетяна Безсмертна та Наталія Давиденко (підтвердження вищої категорії та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»), Оксана Дармастук (присвоєння І категорії), Михайло Майстренко (підтвердження вищої категорії).

У Різному обговорили процес підготовки до акредитації освітньо-професійної програми «Технології фешн-бізнесу» та реалізацію поточних волонтерських проєктів.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів та  ухвалив рішення активізувати профорієнтаційну роботу з метою популяризації нової освітньо-професійної програми на бакалавраті,  схвалити звіти викладачів, які атестуються в 2022/2023 навчальному році.

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Коментарі:

Залишити коментар