Консультативна зустріч щодо питань акредитації

Автор: admin від 2-03-2023, 12:38

Консультативна зустріч щодо питань акредитації

2 березня 2023 року делегація Київського фахового коледжу прикладних наук на чолі з директоркою Ганною Щуцькою взяла участь у консультативній зустрічі «Особливості акредитації освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти» від фахівців Державної служби  якості освіти України та Управління Державної служби якості освіти у м. Києві.

Захід відбувався на базі Київського фахового коледжу міського господарства Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського.   У складі делегації Коледжу були такі фахівці: заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, завідувачка кафедри технологій фешн-бізнесу Юлія Харченко та методистка Коледжу Оксана Дзюба.

У форматі живого діалогу учасники консультативної зустрічі обговорили низку важливих питань, серед яких: подання заяви про наміри акредитувати освітньо-професійні програми фахової передвищої освіти;  процедура акредитації освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти; самооцінювання закладом освітньо-професійної програми фахової передвищої освіти та освітньої діяльності за цією програмою. Головними консультантами на заході були перший заступник Голови Державної служби якості освіти України Олександр Якименко та директорка Департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої і освіти дорослих Наталія Вітранюк. У програмі зустрічі була також презентація досвіду проходження процедури акредитації ООП від директорки ВСП «Київський фаховий  коледж міського господарства Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського» Маргарити Романової.

Консультативна зустріч щодо питань акредитації

 

Консультативна зустріч щодо питань акредитації 

 

Більше інформації за посиланням:

https://sqe.gov.ua/u-kiievi-obgovorili-osoblivosti-akred-2/

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

Коментарі:

Залишити коментар