Річниця трагедії

Автор: admin від 8-03-2023, 10:16

Річниця трагедії

 8 березня 2023 року – річниця звірського вбивства російськими окупантами фахівчині Київського фахового коледжу прикладних наук Юлії Олексіївни Ващенко.

Річниця трагедії 

 

Юлія та її чоловік стали одними з перших жертв російських терористів, які в березні 2022 року увірвалися на українську землю, на вільну й квітучу Київщину. Добропорядне подружжя, батьки двох синочків, мирні беззбройні люди були показово розстріляні російськими військовими – мародерами,  ґвалтівниками й  «героями» на полі бою з цивільним беззахисним населенням.

Російські недолюдки обірвали життя Юлії в зеніті. У свої 37 вона встигла стільки, скільки дехто не встигає за все життя: створила чудову родину, здобула кандидатський ступінь, очолила кафедру технологій фешн-бізнесу, знайшла своє покликання в роботі з людьми з інвалідністю. Попереду було багато планів і мрій, яким не судилося здійснитися через «русский мир», який  несе смерть і руйнування, горе і розпач.

 

Річниця трагедії 

 

Не можна оговтатися від цієї трагедії, не можна пробачити страшні вчинки, але можна пам’ятати світлу й чуйну людину, підтримувати її близьких. Напередодні річниці загибелі представники Коледжу відвідали місце поховання Юлії та разом з її рідними вшанували пам’ять колеги. За рахунок фондів Профспілки Коледжу та добровільних внесків колективу синам загиблої передали матеріальну допомогу.  

З болем у серці згадуємо талановиту й самовіддану людину. Хай душа її знайде вічний спокій!

 

Річниця трагедії

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар