Семінар для перекладачів жестової мови

Автор: admin від 15-02-2023, 23:18

Семінар для перекладачів жестової мови

15 лютого2023 року перекладачі-дактилологи Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь в онлайн-семінарі для перекладачів жестової мови Українського товариства глухих.

Основними напрямами роботи учасників семінару були такі:  обговорення проблем у роботі перекладачів жестової мови в період воєнного стану в Україні; ознайомлення із сучасними жестолексемами та їх перекладом; вибори нового складу Ради перекладачів жестової мови УТОГ.  

Семінар для перекладачів жестової мови

 

На заході була присутня директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка подякувала перекладачам жестової мови за самовіддану роботу під час війни, сумлінне виконання не тільки своїх професійних обов’язків, а й громадянських. Очільниця Коледжу презентувала нову спеціальність 231 Соціальна робота, освітньо-професійна програма Соціальна робота та консультування, перекладач жестової мови;  розповіла про умови вступу до закладу освіти та відповіла на запитання учасників.

 

Семінар для перекладачів жестової мови 

 

Семінар був насичений корисною та актуальною інформацією, сприяв  зміцненню професійних зв’язків перекладачів жестової мови Коледжу та УТОГ,  заклав підґрунтя для майбутніх спільних проєктів.     

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар