День гостинності в Коледжі

Автор: admin від 18-02-2023, 21:44

 

День гостинності в Коледжі

18 лютого 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук пройшов черговий День гостинності.

День гостинності в Коледжі

 

Цього разу фахівці Коледжу підготували для абітурієнтів особливий формат, який передбачав знайомство з лідерами студентського самоврядування та провідними викладачами кожного відділення, більш глибоке ознайомлення з практичними аспектами різних спеціальностей, інтерактивний практикум з підготовки до Вступної кампанії 2023 року.

Перед учасниками зустрічі виступили такі спікери: голова Студентського парламенту Софія Терлецька; голова ЦК бізнесу та управління Оксана Сахно; провідний викладач освітньої програми Графічний дизайн Віталій Хома; викладач спецдисциплін відділення технологій Євген Коломієць; відповідальний секретар Приймальної комісії Вікторія Коваль; персональний менеджер зі вступу на підготовчі курси Марина Сніцар. Модератором заходу був Роман Яцків, заступник директора з навчально-виховної роботи. Фахівці Коледжу  презентували найактуальнішу інформацію про освітні програми, умови вступу, підготовчі курси, міжнародне партнерство та перспективи паралельної закордонної освіти, а очільниця Студентського парламенту розповіла про особливості студентського життя та основні фактори, якими слід  керуватися під час вибору освітнього закладу та майбутньої професії. Окремим блоком зустрічі був Воркшоп з ефективного написання мотиваційного листа, який провела викладачка ЦК гуманітарних дисциплін Ольга Момот.

День гостинності в Коледжі

 

День гостинності в Коледжі

 

День гостинності в Коледжі

 

День гостинності в Коледжі

 

День гостинності в Коледжі

 

День гостинності в Коледжі 

 

Завершили зустріч із абітурієнтами та їхніми батьками відповідями на запитання, яких цього разу було особливо багато, що свідчить про активізацію вступників і зацікавлення наданою інформацією. Виступи всіх спікерів супроводжувалися презентаціями та перекладом українською жестовою мовою, який забезпечили перекладачі-дактилологи Коледжу Дмитро Іванченко та Надія Олійник. Технічну підтримку здійснював фахівець з інформаційних технологій Микола Підгайний.

Коментарі:

Залишити коментар