LEATHER AND SHOES 2023 '1

Автор: admin від 28-01-2023, 14:10

LEATHER AND SHOES 2023 '1

24-27  січня 2023 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 45-й Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих «Leather and Shoes», яка відбувалася в Міжнародному виставкому центрі.  

LEATHER AND SHOES 2023 '1

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1

 

Для ознайомлення споживачів із модними тенденціями майбутнього сезону у виставковому просторі зібралося понад 150 вітчизняних і зарубіжних  виробників взуття, фурнітури та комплектуючих, оптово-закупівельних організацій, постачальників сировини, аксесуарів та іншої супутньої продукції, які демонстрували чоловіче, жіноче та дитяче взуття; галантерею та аксесуари; обладнання, технології та хімічні речовини.

Київський фаховий коледж прикладних наук традиційно став найактивнішим учасником цієї модної події. На виставці було представлено стенд Коледжу з найкращими моделями взуття та аксесуарів, які були створені студентами, випускниками й майстрами виробничого навчання КФКПН, серед яких – вироби бренду HONCHARENKO та Momot shoes. На стенді було розгорнуто дводенну програму профорієнтаційних майстер-класів, під час яких студенти Коледжу під керівництвом майстрів виробничого навчання мали змогу продемонструвати потенційним вступникам і роботодавцям свої уміння й навички в професійній сфері, а також навчити всіх охочих робити актуальні й патріотичні аксесуари зі шкіри. У програмі майстер-класів були такі активності: виготовлення брелоків «Видимий, означає живий» і «Завжди зі мною»;  виготовлення  стильних аксесуарів «Побач мене» і «Маю бути сильним». На презентаційному стенді, у відділі реєстрації учасників і на пункті пропуску на виставку працювали студенти й випускники Коледжу, що свідчить про затребуваність молодих фахівців на ринку праці, стале партнерство Коледжу з ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та актуальність спеціальностей закладу освіти.

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1 

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1 

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1 

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1 

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1 

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1 

 

Локації виставки стали не тільки місцем ознайомлення з модними трендами, але й сучасним освітнім простором. Директорка Коледжу Ганна Щуцька протестувала практичні знання студентів відділення технологій, які  працювали на стенді Коледжу, провела мотиваційні бесіди з різними академічними групами та зробила дайджест останніх бізнесових і ринкових трендів, з якими мають бути обізнані сучасні молоді фахівці. У межах спеціалізованої виставки викладачі ЦК Технологій легкої промисловості Наталія Чорногор та Євгеній Коломієць провели відкриті заняття для студентів груп ЛПК-22 та ЛПш-21,   під час яких розповіли про матеріали для виготовлення взуттєвих виробів і аксесуарів, спеціальне обладнання та найактуальніші модні тенденції в галузі. Для студентів-менеджерів ІІ курсу було організовано інтерактивну лекцію за  спеціальністю та індивідуальну екскурсію виставковим простором, які для них провела директорка АРТ ЕКСПО, викладачка Коледжу Оксана Дармaстук.

Під час одного з візитів на виставку учасники екскурсії потрапили на оголошення в Києві та області повітряної тривоги, але завдяки відпрацьованому алгоритму дій студентсько-викладацького складу та професіоналізму співробітників виставки всі швидко перейшли в  надійне укриття й навіть там продовжили ознайомлюватися зі специфікою організації виставкового бізнесу.  

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1

 

Виставка, як завжди,  пройшла на високому організаційному рівні, поглибила знання студентів за фахом, розширила базу ділових контактів і дозволила закласти підґрунтя для майбутнього працевлаштування.

 

LEATHER AND SHOES 2023 '1

 

 

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Фото - Людмила ЛАЗОРИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар