Підготовчі курси

Автор: admin від 3-02-2023, 14:02

Підготовчі курси

3 лютого 2023 року на базі підготовчо-освітнього центру  Київського фахового коледжу прикладних наук стартували традиційні 5-місячні підготовчі курси для абітурієнтів.

Урочисте відкриття курсів відбулося в онлайн-форматі на платформі ZOOM. Із початком такого важливого життєвого етапу слухачів привітали директорка Коледжу Ганна Щуцька та персональний менеджер зі вступу Марина Сніцар. Майбутнім абітурієнтам побажали продуктивних занять і гарних результатів на вступних випробуваннях, а також представили висококваліфіковану команду викладачів, яка цьогоріч працює в такому складі: Любов Сосновська - викладач української мови;  Аурелія Колєснікова -   викладач рисунку; Олена Лебединська – викладач математики.

Слухачами курсів вихідного дня стали 39 осіб, які обрали як комплексну підготовку за трьома дисциплінами, так і вибіркову -   за однією чи двома  дисциплінами, з якими майбутні абітурієнти мають труднощі. Перший крок до омріяної професії зроблено, але попереду тривалий і  відповідальний шлях. Бажаємо слухачам курсів і їхнім наставникам наснаги й бадьорості, цікавої та плідної роботи!

Підготовчі курси

 

 

Матеріал підготувалаЮлія БОНДАР.

Коментарі:

Залишити коментар