Kyiv Fashion 2023

Автор: admin від 4-02-2023, 14:20

Kyiv Fashion 2023

 1-3 лютого 2023  року Київський фаховий коледж прикладних наук став учасником найавторитетнішої та наймасштабнішої події модної індустрії України - Міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion 2023.  

 

Kyiv Fashion 2023 

Цьогоріч Київський фаховий коледж прикладних наук став єдиним  закладом освіти на фестивалі, що свідчить про продовження плідної роботи навіть в умовах війни, відданість традиціям, прагнення завжди бути в курсі останніх трендів своєї галузі. Для участі в заході заклад освіти підготував стильну експозицію з  дизайнерськими речами студентського виробництва, які доповнювали аксесуари від фахівців Коледжу, засновників брендів HONCHARENKO, Momot shoes. Окрім видовищних образів, на стенді було організовано інтерактивну профорієнтаційну програму, родзинкою якої стали майстер-класи для учнівської молоді столиці.За сприяння Департаменту освіти і науки Києва та Управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації головними учасниками креативних майстер-класів  стали учні Спеціалізованої школи 65 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов. Під керівництвом студентів Коледжу та досвідчених майстрів виробничого навчання Світлани Онищенко, Наталії Сушко та Людмили Хоптинської учні долучилися до створення брошки «Квітка» (вишивка), виготовлення брелока «Видимий, означає живий», а також стильного  аксесуара «Побач мене». Майстер-класи були зорієнтовані на повне занурення у світ Fashion-індустрії й дали можливість учасникам одночасно випробувати себе в ролі дизайнера, технолога та фешн-стиліста. Позитивні відгуки молоді засвідчили, що такий формат визначення майбутнього професійного шляху є  найбільш  цікавим і результативним.

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Kyiv Fashion 2023

 

За традицією виставковий простір став не тільки місцем демонстрації моделей нового сезону, але й локацією для цікавих і актуальних бізнес-заходів. Так, у межах Kyiv Fashion 2023 Асоціація «Укрлегпром» організувала дискусійну панель «Галузевий бізнес під час війни». До участі у форумі були запрошені фахівці Коледжу, які постійно долучаються до тематичних бізнесових подій у якості експертів з кадрових питань і підготовки дипломованих спеціалістів для галузі легкої промисловості.

З особливостей цьогорічного фестивалю відзначимо також те, що стендом Коледжу зацікавилися представники іноземних ЗМІ, зокрема BBC та  The New York Times.  Креативний молодіжний хаб на стенді Коледжу,  актуальні дизайнерські речі, виробничий процес в режимі реального часу  та корпоративний стиль студентів –  ось ті фірмові ознаки, які привернули увагу відвідувачів, роботодавців і медіа, а також ще раз продемонстрували незламність українських освітян і студентства.

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Фестиваль моди Kyiv Fashion вже вкотре став найяскравішою подією зими, унікальним простором для колаборації мистецтва, бізнесу, виробництва та освітніх інновацій, який відкриває нові можливості, навчає та надихає.      

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Kyiv Fashion 2023 

 

Матеріал підготовула Юлія БОНДАР.

Фото – Людмила ЛАЗОРИК.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар