Дискусійна панель від Асоціації «Укрлегпром»

Автор: admin від 3-02-2023, 13:13

Дискусійна панель від Асоціації «Укрлегпром» 

2 лютого 2023 року адміністрація Київського фахового коледжу прикладних наук взяла участь у дискусійній панелі «Галузевий бізнес під час війни», яка була організована Асоціацією «Укрлегпром» у межах Міжнародного фестивалю моди KyivFashion 2023.

З метою обговорення найактуальніших питань галузі, зокрема алгоритму збереження та трансформації бізнесу в умовах воєнного часу, на заході зібралися керівники топових регіональних підприємств модної індустрії України, фахівці Асоціації «Укрлегпром», організатори виставки та представники КФКПН, які долучилися до події як експерти з підготовки дипломованих спеціалістів для галузі легкої промисловості. Перед учасниками форуму виступила очільниця Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт, яка зробила загальний огляд стан галузі, проаналізувала зроблені бізнес-кроки та окреслила нові виклики. Далі панельну дискусію продовжили запрошені спікери, а саме: Наталія Романовська – керівник Чернігівської швейної фабрики «Елегант»; Олександр Жученко – керівник групи «ВЕНЕТО»;  Анна Жилко – генеральний директор компанії VALTEX; Микола Сиченко – засновник швейної фабрики LESYA, ТМ Lagrand; Юрій Русанов – засновник ТОВ «ТТХ»; Юрій Шпірт – засновник ТМ «Арбер». Під час дискусії говорили про збереження колективу, особливості роботи із замовниками, реалізацію рекламних проєктів, організацію інтернет-торгівлі, переорієнтацію виробництва для воєнних та гуманітарних потреб.

Дискусійна панель від Асоціації «Укрлегпром»

 

Дискусійна панель від Асоціації «Укрлегпром» 

 

У розрізі питання про навчання на виробництві було оголошено подяку спільноті Коледжу за швидку реалізацію пілотного проєкту з експрес-підготовки внутрішньо переміщених осіб для роботи в галузі взуттєвої промисловості, який було впроваджено у співпраці з компанією «ВАЛТЕКС» та Асоціацією «Укрлегпром». Представники виробничих компаній висловили надію на продовження проєкту та його запуск у сфері швейної промисловості.  

 

Дискусійна панель від Асоціації «Укрлегпром» 

 

Дискусійна панель від Асоціації «Укрлегпром» 

 

Бізнес-форум пройшов на високому організаційному рівні, дозволив провідним гравцям ринку обмінятися досвідом, напрацювати алгоритми  оперативного реагування на галузеві виклики, обговорити можливості для  ефективного розвитку галузі.

Більше інформації за посиланнями:

 https://ukrlegprom.org/ua/news/2-lyutogo-ukrlegprom-zaproshuye-na-dyskusijna-panel-galuzevyj-biznes-pid-chas-vijny-v-ramkah-kyiv-fashion/

https://www.facebook.com/ukrlegprom.org.ua/posts/pfbid0njNaNd9ncZ16KfMeqXmyZVuTFSaxMQm3KCuWGfSeaVQvuCk3MxonfybZMU4j8LJPl

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар