Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 30-01-2023, 11:18

Адміністративна рада Коледжу

30 січня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання Адміністративної ради.    

  Під час робочої зустрічі учасники Адміністративної ради обговорили такі питання: рекомендації Департаменту освіти і науки Києва щодо початку ІІ навчального семестру; результати участі Коледжу у виставціLeatherandShoes 2023'1 та в  міжнародній онлайн-конференції «Відбудова України: Перша конференція промисловців США та України»; підготовчі етапи до участі в Kyiv Fashion 2023; терміни й тематику чергових засідань Методичної ради та  Школи менторства і методології; підготовку конкурсних робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР – 2023»; організацію Днів гостинності; проведення технічних робіт  на офіційному вебсайті Коледжу. 

На порядку денному були також питання про організацію моніторингу знань здобувачів освіти, підсумки державної підсумкової атестації здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент, поточні волонтерські проєкти.

За результатами обговорення було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

Адміністративна рада Коледжу

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар