День гостинності в Коледжі

Автор: admin від 4-02-2023, 10:49

День гостинності в Коледжі

4 лютого 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук розпочали цикл Днів гостинності – презентаційних зустрічей  з потенційними вступниками та їхніми батьками. 

 

 

День гостинності в Коледжі

 

Перший захід 2023 року проходив у онлайн-форматі на платформі ZOOM. Розпочали зустріч із виступу директорки Коледжу Ганни Щуцької, яка розповіла про основні здобутки закладу освіти за 100-річну історію існування, висвітлила найважливіші напрями діяльності Коледжу - прогресивного майданчика для колаборації науки, бізнесу, спорту, мистецтва, інклюзії, волонтерства та міжнародної діяльності. У виступі доповідачки було також розкрито інформацію про соціальні пакети для студентства, потужності дослідно-виробничого центру Коледжу та авторські курси. Свою промову спікерка узагальнила трьома основними пунктами, на яких ґрунтується робота Коледжу в умовах сьогодення  -  підтримка ЗСУ, безпека здобувачів освіти та якісні знання.  

Далі перед учасниками виступили завідувачка відділення технологій Наталія Давиденко,  завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол, викладачка  спецдисциплін відділення дизайну Наталія Афанасьєва, які ознайомили учасників зустрічі з основними спеціалізаціями, варіантами для  працевлаштування, програмами підготовки та додатковими опціями відділень, зокрема можливостями здобувати паралельну освіту в Польщі, продовжувати освіту в Коледжі на бакалавраті з технологій фешн-бізнесу, працевлаштуватися на підприємствах-партнерах Коледжу ще під час навчання.

 

День гостинності в Коледжі 

 

Наступна частина програми Дня гостинності була присвячена особливостям Вступної кампанії 2023. Перед слухачами виступили відповідальний секретар Приймальної комісії Коледжу Вікторія Коваль і  персональний менеджер зі вступу на підготовчі курси Марина Сніцар. Учасникам зустрічі надали найактуальнішу інформацію  про умови, процедуру та основні етапи Вступної кампанії, написання мотиваційних листів, програму й формат вступних випробувань, роботу довгострокових і скорочених (інтенсивних) підготовчих курсів.

 

День гостинності в Коледжі 

 

Завершили захід відповідями на запитання абітурієнтів та їхніх батьків, які можна було поставити особисто або написати в чаті. Виступи всіх спікерів супроводжувалися презентаціями та перекладом українською жестовою мовою, який забезпечила Оксана Терещенко, перекладач-дактилолог Коледжу. Технічну підтримку здійснював фахівець з інформаційних технологій Микола Підгайний.

День гостинності в Коледжі

 

День гостинності в Коледжі

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар