Перше засідання Школи менторства

Автор: admin від 18-01-2023, 12:27

Перше засідання Школи менторства

18 січня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук розпочала роботу Школа менторства та методології – інноваційний  простір для професійної адаптації та підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Перше засідання Школи відбулося в онлайн-форматі на платформі  ZOOM. Розпочали роботу зі вступного слова та привітання директорки Коледжу Ганни Щуцької, яка розповіла про основні завдання та напрями роботи Школи, наголосила на важливості безперервного професійного розвитку педагога, а також на необхідності формувати власний професійний стиль, впроваджувати інноваційні педагогічні технології в освітньо-виховний процес та науково-методичну діяльність, налагоджувати комунікацію зі студентами, батьками та педагогічним колективом.  Далі перед учасниками виступили такі спікери: керівниця центру забезпечення якості освіти Людмила Бойченко, методистка закладу освіти Тетяна Пономаренко, завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол. Доповідачки в презентаційному форматі розповіли про адаптацію молодого педагогічного працівника та особливості набуття педагогічного досвіду роботи, інноваційні моделі науково-методичного супроводу розвитку педагогічних працівників, варіативні підходи щодо критеріїв оцінювання знань студентів, особливості ведення освітньої документації, комунікативну етику викладача. Після основних виступів відбувся діалог-обговорення, який допоміг узагальнити прослухану інформацію та розв’язати конкретні науково-методичні проблеми.

Перше засідання Школи менторства

 

Перше засідання Школи менторства

Учасники Школи отримали багато корисних кейсів, які допоможуть легко й швидко подолати будь-які труднощі на початку педагогічної діяльності або при зміні місця роботи, а також напрацювати власні моделі ефективної педагогічної діяльності.   

 

Перше засідання Школи менторства  

 

Перше засідання Школи менторства

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар