Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 23-01-2023, 12:11

Адміністративна рада Коледжу

23 січня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання Адміністративної ради.    

  Під час робочої зустрічі учасники Адміністративної ради обговорили такі питання: результати відзначення Дня Соборності України; запрошення від Асоціації «Укрлегпром» взяти участь у міжнародній бізнесовій зустрічі В2В «Відбудова України: Перша конференція промисловців США та України»; фінальні етапи підготовки Коледжу до участі у виставці45 LeatherandShoes 2023'1; поточні волонтерські проєкти; оновлене Положення про атестацію педагогічних працівників, яке набирає чинності з 1 вересня 2023 року; електронний обіг трудової діяльності працівників; стан підготовки до державної підсумкової атестації здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент.

На порядку денному було також питання про виконання норм Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу КФКПН та встановлення програмного забезпечення для виявлення плагіату в академічних роботах здобувачів освіти та викладачів Коледжу. За результатами обговорення було ухвалено рішення розпочати співпрацю щодо використання програми Anti-Plagiarism з Хмельницьким національним університетом, який зарекомендував себе як відповідальний і порядний виконавець своїх зобов’язань.

На завершення Адміністративної ради було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

 

 

 

 

Адміністративна рада Коледжу

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар