Нагороди з нагоди 100-річчя Коледжу

Автор: admin від 18-01-2023, 14:39

Нагороди з нагоди 100-річчя Коледжу

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про нагородження відомчими заохочувальними відзнаками» від 03.10.2022
№ 247-К фахівці Київського фахового коледжу прикладних наук з нагоди 100-річчя закладу освіти були нагороджені почесними відзнаками.

   За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки України наказом Міністерства освіти і науки України було відзначено 30 співробітників Коледжу.

Серед відзнак: Подяка Міністерства освіти і науки України (16 осіб); Грамота Міністерства освіти і науки України (8 осіб); Почесна грамота Міністерства освіти і науки України (4 особи); Нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» (1 особа); Нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський» (1 особа).

Почесні нагороди стануть стимулом і надалі самовіддано працювати на ниві вітчизняної освіти й науки, наближати Перемогу України, активізувати роботу в напрямі національно-патріотичного виховання молоді, яка є запорукою  майбутнього розвитку України, формувати в молодого покоління патріотичну свідомість,  позитивне ціннісне ставлення до Українського народу, Батьківщини, власної держави та нації.

Вітаємо співробітників Коледжу із заслуженими нагородами! Пишаємося Вашими досягненнями, професійними якостями й чеснотами, які  прославляють наш Коледж і Україну.

Нагороди з нагоди 100-річчя Коледжу

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар