Відзначення працівниці

Автор: admin від 19-01-2023, 14:34

Відзначення працівниці

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 30.12.2022 № 1/16119-22 за бездоганну працю та особистий внесок у розроблення стандартів фахової передвищої освіти було відзначено та премійовано Наталію Давиденко, завідувачку відділення технологій Київського фахового коледжу прикладних наук.  

Нагадаємо, що з 2020 року Київський фаховий коледж прикладних наук було залучено до розроблення стандартів фахової передвищої освіти зі спеціальностей 022 Дизайн і 182 Технології легкої промисловості.  Наталія Давиденко, к.т.н., спеціаліст вищої категорії, завідувачка відділення технологій КФКПН, очолила підкомісію зі спеціальності 182 Технології легкої промисловості сектору фахової передвищої освіти НМР МОН України. Під її керівництвом відбувалася підготовка проєкту стандарту фахової передвищої освіти та презентація напрацювань на засіданні сектору фахової передвищої освіти. Проєкт пройшов усі необхідні етапи, зокрема громадське обговорення, методичну й фахову експертизи, затвердження членами Науково-методичної ради. За результатами плідної командної роботи Стандарт фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр за спеціальністю 182 Технології легкої промисловості галузі знань 18 Виробництво та технології булозатверджено та введено в дію Наказом Міністерства освіти і науки України від 05.04.2022 р. № 292.

Вітаємо фахівчиню Коледжу із заслуженою нагородою, якій передувала відповідальна й копітка робота. Дякуємо за професіоналізм і відданість своїй справі!

 

 

Коментарі:

Залишити коментар