Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 9-01-2023, 11:32

Адміністративна рада Коледжу

9 січня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання Адміністративної ради.

Адміністративна рада Коледжу

 

Розпочали перше засідання 2023 року з обговорення пріоритетних напрямів роботи в новому році та планування першочергових завдань на поточні тижні. Учасники робочої зустрічі обговорили такі питання: підготовку до Вступної кампанії 2023, оновлення буклетів та інших рекламних матеріалів; організацію профорієнтаційної роботи, зокрема активізацію роботи із соцмережами Коледжу; проведення Днів гостинності та Днів відкритих дверей; підготовку до участі Коледжу у виставках LeatherandShoes 2023 і Kyiv Fashion-2023, організацію майстер-класів для потенційних абітурієнтів закладу освіти.

На порядку денному були також питання про організацію державної підсумкової атестації здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент, проведення Методичної та Педагогічної рад Коледжу, графіки творчих звітів педагогічних і науково-педагогічних працівників Коледжу, які атестуються в 2022/2023 навчальному році.     

За результатами обговорення було напрацьовано низку важливих рішень для забезпечення ефективної роботи закладу освіти в новому році, призначено відповідальних працівників і терміни виконання поставлених завдань.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар