Стипендіальна комісія

Автор: admin від 30-12-2022, 12:00

Стипендіальна комісія

30 грудня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Cтипендіальної комісії.

Згідно з чинним законодавством України та відповідно доПоложення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам КФКПН Cтипендіальна комісія розглядала питання щодо призначення академічних і соціальних стипендій здобувачам освіти на другий семестр 2022/2023 навчального року за результатами зимової заліково-екзаменаційної сесії.

Доскладу комісії на чолі з керівництвом Коледжувходили представники фінансової служби, завідувачі відділень, інженер-програміст ЄДЕБО, помічник директора з кадрової роботи, голова Профспілки студентів, представники Студентського парламенту та Профспілки студентів із порушеннями слуху.

Відповідно до затвердженого ліміту стипендіатів (рішення Педагогічної ради від 22 грудня 2022 року) і згідно з рейтинговими відомостями та протоколами засідань на  відділеннях Коледжу  академічні стипендії на другий семестр 2022/2023 навчального року розподілили так: відділення дизайну – 48 стипендій, відділення технологій – 60 стипендій, відділення бізнесу – 54 стипендії. Підвищені стипендії за результатами голосування та відповідно до показників у навчальній, навчально-виховній, творчій, громадській та спортивній сферах отримали 5 студентів Коледжу (2 з відділення бізнесу й 3 з відділення технологій).

Соціальні стипендії на другий семестр 2022/2023 навчального року за результатами семестрового контролю та відповідно до письмових звернень і наданих документів про  підтвердження прав на отримання пільг і  гарантій на стипендіальне забезпечення було розподілено таким чином: відділення дизайну – 12 стипендій, відділення технологій – 52 стипендії, відділення бізнесу – 20 стипендій.

Виплати стипендій здобувачам освіти відділення бізнесу груп МО-19 та МВ-19 було продовжено до 30.01.2023 року за підсумками попередньої заліково-екзаменаційної сесії.  

Стипендіальна комісія

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар