Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 22-12-2022, 10:33

Педагогічна рада Коледжу

22 грудня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося підсумкове засідання Педагогічної ради в 2022/2023 навчальному році.  

Засідання колективу проходило в змішаному форматі – онлайн через платформу ZOOMта офлайн із актової зали Коледжу.  Згідно із затвердженим порядком денним члени Педагогічної ради обговорили важливі аспекти освітньо-виховного процесу та інших напрямів діяльності закладу освіти. Директорка Коледжу Ганна Щуцька поінформувала колектив про  кадрові питання КФКПН, які включали результати засідання Кадрової комісії, кадрові зміни, стан забезпеченості кадрами на 2023 рік.

Педагогічна рада Коледжу

Далі на порядку денному були питання про затвердження Перспективного плану підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників Коледжу на 2023 рік та затвердження Положення про школу менторства та методології. З інформацією виступила завідувачка навчально-методичного кабінету Людмила Бойченко, яка представила Перспективний план ПК та  розповіла про основні напрями роботи школи менторства.

Наступним розглянули питання про стан підготовки до атестації здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент. Завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол доповіла колективу про стан готовності груп МО-19 та МВ-19 до атестації, а також про формат, терміни та особливості проведення атестації. 

Черговим питанням для розгляду було затвердження нормативних документів Приймальної комісії КФКПН на 2023 рік. Перед учасниками засідання виступила відповідальний секретар Приймальної комісії Вікторія Коваль, яка доповіла про зміни в складі співробітників Приймальної комісії,  про терміни та процедуру затвердження нормативних документів.

Під час засідання Педагогічної ради обговорили також зміни до Порядку організації інклюзивного навчання. Ольга Милокост, соціальний педагог Коледжу, повідомила колективу про основні зміни в законодавстві щодо Порядку організації інклюзивного навчання, розповіла про етапи формування інклюзивних груп та послуги ІРЦ.

З останнім питанням про затвердження ліміту стипендіатів  виступила помічник директора з кадрової роботи Марина Савенко,  яка внесла пропозицію затвердити ліміт стипендіатів на рівні 40 % відповідно до нормативних документів Кабінету Міністрів України та «Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам КФКПН».

У розділі «Різне» члени Педагогічної ради обговорили окремі поточні питання, зокрема проведення ЗНО/ДПА в 2023 році. З інформацією про формат, терміни та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання виступив Андрій Сергієнко, координатор з питань реєстрації студентів Коледжу для проходження ДПА у формі ЗНО.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів та  ухвалив такі рішення: затвердити Перспективний план ПК педагогічних і науково-педагогічних працівників на 2023 рік та Положення про школу менторства; визнати задовільним стан підготовки до атестації здобувачів освіти спеціальності 073 Менеджмент; активізувати роботу з формування інклюзивних груп відповідно до нових змін у законодавстві; затвердити ліміт стипендіатів на рівні 40%.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар