День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Автор: admin від 14-12-2022, 11:47

День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

14 грудня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук  вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  

З нагоди цієї важливої історичної дати в усіх академічних групах фахівці Коледжу провели тематичні виховні заходи, які розпочалися з хвилини пам’яті, присвяченої героїчному подвигу ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Викладачі ЦК Соціальної комунікації презентували відеоматеріали про історичні події того періоду із супроводом українською жестовою мовою для осіб з порушеннями слуху.

На офіційному вебсайті Коледжу та в соціальних мережах було організовано інформаційно-просвітницьку кампанію, яка мала на меті нагадати студентсько-викладацькій спільноті трагічні події 1986 року та вшанувати  мужніх і  самовідданих людей, які прийняли доленосний виклик – захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого енергоблоку Чорнобильської АЕС.  

Скільки б не минуло часу від цієї страшної техногенної катастрофи, кожне покоління має пам’ятати про рівень небезпеки та всі наслідки, які принесла аварія на ЧАЕС, про самопожертву людей-ліквідаторів, які  ціною власного життя змогли зупинити невидимого ворога.

Вічна шана та пам'ять усім, чиє життя забрала катастрофа!

День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

 

День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

 

Коментарі:

Залишити коментар