Міжнародна студентська наукова конференція

Автор: admin від 15-12-2022, 11:24

Міжнародна студентська наукова конференція

Студентки відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук під керівництвом викладачки ЦК бізнесу та управління Олени Юрченко взяли участь у VІІІ Міжнародній студентській науковій конференції «Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки» на базі Національного  університету «Львівська політехніка». 

Робота конференції проходила за такими напрямами: актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення; проблеми та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні; проблеми розвитку економічного аналізу та його застосування у прийнятті управлінських рішень на практиці; шляхи реформування внутрішнього та зовнішнього контролю у контексті подолання економічних проблем підприємств; проблеми та перспективи використання інформаційних систем і технологій в обліку, аналізі та аудиті. Учасниками заходу стали студенти закладів вищої освіти з України та зарубіжжя, які подали до організаційного комітету 90 тез доповідей.

Студентки КФКПН з групи ОБ-20 Олександра Ємєліна та Юлія Дмитренко підготували на конференцію наукові тези «Поняття криптоактивів у системі фінансового обліку» та «Цифрові технології у сфері бухгалтерського обліку: основні можливості та ризики». За результатами участі студентки отримали Дипломи ІІ ступеня та публікацію тез в електронному збірнику.

Міжнародна студентська наукова конференція

 

Міжнародна студентська наукова конференція

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар