Міжнародний день людей з інвалідністю

Автор: admin від 3-12-2022, 15:41

 

 

Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня  2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук  з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю пройшла низка інформаційно-просвітницьких заходів.  

Щороку 3 грудня Київський фаховий коледж прикладних наук, як заклад освіти з найбільшим контингентом студентів з порушеннями слуху, разом із світовою спільнотою вшановує людей з інвалідністю,  реалізовує насичену програму заходів, спрямовану на підтримку їхніх прав і свобод, привернення уваги допроблем, просуванняінклюзивності.Найбільш важливими подіями у цьогорічній програмі Коледжу стали такі:

 

  • Вебінар-калейдоскоп для студентів з порушеннями слуху «Захисти свої права» від перекладача-дактилолога КоледжуІрини  Сколотової. Під час заходу учасники розглянули корисну інформацію про організації, які надають правові консультації людям з інвалідністю, а також про особливості оформлення статусу інвалідності під час воєнного стану та зміни розмірів державних виплат.
  • Презентація мотиваційного відеоролика «Єдине, чого ми не вміємо, - це чути». Відеопроєкт підготували студенти з порушеннями слуху під керівництвом голови ЦК Соціальної комунікації Оксани Терещенко.
  • Просвітницька кампанія в соціальних мережах Коледжу, яка включала підготовку інфографіки та презентаційних матеріалів про правила комунікації в інклюзивному закладі освіти, виникнення Міжнародного дня людей з інвалідністю, унікальну історію Коледжу, який з 1958 року готує фахівців з інвалідністю зі слуху тощо.

 

Реалізована програма заходів допомогла поглибити знання молоді про Міжнародний день людей з інвалідністю, усвідомити, що люди з інвалідністю мають величезний потенціал і нарівні з іншими заслуговують на повне й ефективне залучення в усі сфери суспільного життя. 

Міжнародний день людей з інвалідністю 

 

Міжнародний день людей з інвалідністю 

 

Міжнародний день людей з інвалідністю 

 

Міжнародний день людей з інвалідністю

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар