Міжнародний день волонтера

Автор: admin від 5-12-2022, 15:00

Міжнародний день волонтера

5  грудня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відзначили Міжнародний день волонтера.

Цьогоріч це свято для нашої держави набуває особливої значущості, адже українські волонтери - це друга армія, яка вдень і вночі, наживо та віртуально веде свою боротьбу, надихає своїм прикладом кожного з нас. З нагоди цього актуального свята студенти КФКПН усіх відділень долучилися до встановлення рекорду України з виготовлення окопних свічок. Спільними зусиллями активісти за 24 години виготовили 5359 свічок, які будуть зігрівати військовослужбовців на фронті. Свято волонтерів стало нагодою не тільки долучитися до нових активностей, але й на знак підтримки волонтерського руху продемонструвати вже зроблені справи. Протягом дня в соціальних мережах Коледжу студенти та співробітники висвітлювали реалізовані волонтерські проєкти, серед яких – пошиття майстрами виробничого навчання в швейних цехах Коледжу аксесуарів для армійських карематів і виготовлення пончо – палаток і штанів для маскування (безкоштовні матеріали надали партнери Коледжу – ТОВ «Тексіка»); робота в складі волонтерської групи церкви ICA KYIV (Артем Дзюбанов, група ЛПШ-20); виготовлення військової амуніції на  базі Хустського професійного ліцею (Юлія Вакарова, група ЛПШ-1-19). До презентації волонтерської діяльності приєдналася й команда відділення бізнесу, яка в креативному відеозвіті показала найважливіші проєкти, а саме - ековолонтерство, збір подарунків для дітей-переселенців, купівлю медичного обладнання для шпиталів, плетіння сіток тощо.

Міжнародний день волонтера

 

Міжнародний день волонтера

 

Міжнародний день волонтера

 

Міжнародний день волонтера 

 

Окремою сторінкою святкування стала інформаційно-культурна програма. Студенти підготували креативні привітання та просвітницькі відеоролики, а практичний психолог Коледжу Ганна Непрель провела вебінар «Волонтерство як стиль життя».

Міжнародне свято волонтерства продемонструвало, що згуртованість колективу невпинно зростає, скарбничка благодійних активностей поповнюється, а дух загартовується. Дякуємо всім волонтерам України та світу за неймовірно важливу роботу! Сподіваємося, що й наші маленькі кроки допоможуть змінити світ на краще й наблизити ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ!

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар