ХХІІ Міжнародна науково-практична конференція

Автор: admin від 1-12-2022, 13:44

ХХІІ Міжнародна науково-практична конференція

30 листопада - 1 грудня 2022 року педагогічна спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук взяла участь у ХХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інклюзивне освітнє середовище: проблеми, перспективи та кращі практики».

Традиційна конференція, яку щороку організовує Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», відбувалася цьогоріч уже 22-й раз поспіль. Розпочали роботу з Пленарного засідання, під час якого учасників привітали Петро Таланчук - Президент Університету «Україна», а також Ганна Давиденко - проректор з наукової та міжнародної діяльності. Учасниками заходу стали представники  МОН України, Національної Асамблеї людей з інвалідністю, Посольства Литовської Республіки в Україні,Представництва Фонду ім. Фрідріха Емберта в Україні, а також фахівці з Грузії, Болгарії, Великобританії, Польщі, Швейцарії, Литви та Німеччини.   

Від Київського фахового коледжу прикладних наук до події долучилося 15 осіб, серед яких -  викладачі, перекладачі-дактилологи та фахівці Соціально-психологічної служби. Для участі в конференції команда фахівців Коледжу в складі директорки Ганни Щуцької, завідувачки відділення технологій Наталії Давиденко та  перекладача української жестової мови Оксани Терещенко підготувала  публікацію тез доповіді «Освіта глухих людей під час війни. Тримаймо освітній стрій 24/7», у якій було висвітлено конкретні напрацювання колективу з організації освітнього процесу для глухих студентів в умовах воєнного часу. Наукову роботу буде опубліковано в  збірнику тез, що дасть можливість усім зацікавленим ознайомитися з нею та використати досвід фахівців Коледжу у своїй роботі. 

Конференція пройшла на високому організаційному рівні, сприяла згуртуванню українських і закордонних експертів задля вирішення важливих питань на шляху впровадження інклюзивного середовища. 

ХХІІ Міжнародна науково-практична конференція

 

ХХІІ Міжнародна науково-практична конференція

 

ХХІІ Міжнародна науково-практична конференція

 

Коментарі:

Залишити коментар