Всеукраїнська конференція

Автор: admin від 24-11-2022, 14:52

Всеукраїнська конференція

24 листопада 2022 року фахівці Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференцiї «Формування компетентного фахiвця в iнновацiйному ocвітньомy середовищi України».

Конференція відбувалася на базiКременчуцького медичного фахового коледжу iменіВ.ЛитвиненкаПолтавської обласної ради. Організаторами заходу традиційно стали ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»,  Національна академія педагогічних наук України,
Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України спільно з провідними ЗВО та ЗФПО України. Основними напрямами роботи конференції були такі: дослідження інноваційних освітніх практик і  використання їх у закладах освіти, шляхи підвищення якості надання освітніх послуг в умовах дистанційного навчання, розвиток соціальної ініціативи студентської молоді.

Коледж на конференції представили практичний психолог Ганна Непрель, яка виступила з доповіддю «Основні вектори діяльності практичного психолога закладу фахової передвищої освіти в умовах дистанційного навчання», а також викладач відділення технологій, голова Профспілки студентів Надія Фадєева, яка презентувала тези на тему «Інтерактивне навчання як засіб розвитку критичного мислення студентів в інноваційному освітньому середовищі України». За результатами конференції доповідачі отримали Сертифікати та публікації матеріалів у збірнику наукових праць.

 

Всеукраїнська конференція 

 

Всеукраїнська конференція

 

Всеукраїнська конференція

 

Всеукраїнська конференція

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар