Методична рада Коледжу

Автор: admin від 1-12-2022, 14:48

Методична рада Коледжу

1 грудня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Методичної ради.  

Відкривала нараду директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка розповіла колективу про різноманітні формати допомоги ЗСУ від освітян, підсумувала вже зроблені кроки Коледжу в цьому напрямі та звернулася з проханням активізувати роботу з підтримки ЗСУ. Далі члени Методичної ради перейшли до розгляду основних питань з порядку денного. Голова ЦК бізнесу та управління Оксана Сахно виступила з інформацією про навчально-методичне забезпечення дисциплін освітнього процесу, зокрема про інноваційні форми роботи ЦК, зустрічі студентів із стейкхолдерами, особливості проведення державних комплексних кваліфікаційних екзаменів в онлайн-режимі.  

Методична рада Коледжу

 

Методична рада Коледжу 

 

Далі на порядку денному було питання про розробку наскрізної програми з інформатики для всіх спеціальностей Коледжу. Тетяна Швед, голова ЦК точних наук, представила  учасникам засідання проєкт програми, яку розробила робоча група ЦК з урахуванням необхідних цифрових компетенцій для студентів кожної спеціальності.

З інформацією про підвищення професійного рівня педагогів Коледжу виступила Людмила Бойченко, керівник центру забезпечення якості освіти. Доповідачка презентувала колективу Положення про підвищення професійного рівня та орієнтовні тематики робочих зустрічей педагогів.

  Наступним розглянули питання про атестацію педагогічних та науково-педагогічних працівників. Члени Методичної ради заслухали творчі звіти викладачів ЦК гуманітарних дисциплін Ольги Момот та Юлії Бондар  - кандидатів на позачергову атестацію на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії».

За результатами засідання члени Методичної ради ухвалили рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів,  продовжити роботу над наскрізною програмою з інформатики, доопрацювати Положення про підвищення професійного рівня педагогів Коледжу, схвалити звіти викладачів Ольги Момот та Юлії Бондар та порушити клопотання про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії».

Проведення Методичної ради планували в змішаному режимі (в актовій залі Коледжу та за допомогою платформи ZOOM), але у зв’язку з оголошенням у Києві та області повітряної тривоги відповідно до відпрацьованого алгоритму  дій колектив спустився в Укриття Коледжу, де і відбулася Методична рада. Умови й облаштування Укриття дозволили членам засідання безпечно й відносно спокійно опрацювати питання з порядку денного та виконати всі поставлені завдання.

 

Методична рада Коледжу 

 

Методична рада Коледжу

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар