Міжнародний день бухгалтера

Автор: admin від 11-11-2022, 08:18

Міжнародний день бухгалтера

10-11 листопада 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук пройшла низка заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня бухгалтера.

Масштабне й урочисте святкування Міжнародного дня бухгалтера є щорічною традицією Коледжу, адже заклад освіти багато років поспіль готує фахівців спеціальності Облік і оподаткування. Цьогоріч студенти і викладачі також не порушили свого порядку й підготували насичену програму святкування, у якій основними подіями стали такі: 

  • Інтерактивний захід від викладача Вікторії Коваль «Сторінки історії бухгалтерського обліку». Під час заходу студенти ознайомилися з історією розвитку  бухгалтерської справи від найдавніших часів і до сьогодні, дізналися цікаві факти про свою професію та  сучасні програмні засоби автоматизації бухгалтерського обліку.

 

Міжнародний день бухгалтера

 

 

 

Міжнародний день бухгалтера

  • Інтерактивний захід від викладача Олени Юрченко «Бухгалтер - архітектор облікової системи та бізнесу». Захід включав лекційну частину від викладача, доповіді студентів, презентацію інтерв’ю з випускницею Коледжу, яка працює бухгалтером, вікторину на платформі Кahoot.

Міжнародний день бухгалтера

 

Міжнародний день бухгалтера

  • Участь студентів групи ОБ-20 у VIІІ Міжнародній студентській науковій конференції «Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки» від Національного університету «Львівська політехніка». Студентки Коледжу Юлія Дмитренко та Олександра Ємєліна під керівництвом викладача Олени Юрченко представили такі наукові доповіді: «Цифрові технології в сфері бухгалтерського обліку: основні можливості та ризики»; «Поняття криптоактивів у системі фінансового обліку». 

Міжнародний день бухгалтера

  • Онлайн-воркшоп з бізнес-планування від голови ЦК бізнесу та управління Оксани Сахно на тему «Створення бізнес-моделі Canvas».

Міжнародний день бухгалтера

 

Міжнародний день бухгалтера

 

З нагоди свята студенти та викладачі Коледжу розгорнули масштабну інформаційну кампанію в соціальних мережах. Майбутні обліковці і бізнесмени підготували низку відеопривітань і просвітницьких відеороликів про виникнення бухгалтерського обліку, переваги професії, традиції відзначення свята. Спільноті Коледжу було також  презентовано цікаве інтерв'ю зі студентами з порушеннями слуху з групи ОБ-1-21 «Я буду бухгалтером».

Міжнародний день бухгалтера пройшов весело та змістовно. Кожен учасник святкового дійства знайшов багато корисної і цікавої інформації,  поглибив свої знання про давню і затребувану професію бухгалтера.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар