ІІ Пленум УТОГ

Автор: admin від 23-11-2022, 08:14

ІІ Пленум УТОГ

23 листопада 2022 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у ІІ Пленумі Центрального Правління ГО «Всеукраїнська громадська організація осіб з інвалідністю зі слуху «Українське товариство глухих».

Робота Пленумупроходила в онлайн-форматі на платформі ZOOM. У заході взяли участь члени ЦП УТОГ, ЦРК УТОГ, керівники обласних організацій і підприємств Товариства,партнери організації.Розпочали Пленум з хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих у російсько-українській війні та виступу голови УТОГ Ірини Чепчиної, яка побажала всім плідної та змістовної роботи. Основними питаннями для розгляду були такі: результати роботи Українського товариства глухих у 2021 році та за 9 місяців 2022 року; затвердження звіту про виконання бюджету УТОГ за 2021 рік; затвердження бюджету на 2022 рік;  результати перевірки Центральною ревізійною комісією УТОГ діяльності президії та виконавчого апарату ЦП УТОГ у 2021 році та за 9 місяців 2022 року; робота президії ЦП УТОГ у 2021 році та за 9 місяців 2022 року; обрання заступників голови та членів президії ЦП УТОГ на наступний період; затвердження розміру вступного внеску та вартості членського квитка УТОГ.

 

ІІ Пленум УТОГ

 

 

 

 

У контексті питання про результати діяльності Українського товариства глухих у 2021 році та за 9 місяців 2022 року члени Пленуму обговорили різні аспекти роботи УТОГ з молоддю. До слова було запрошено Ганну Щуцьку, яка традиційно долучається до участі в Пленумі як експертка з освітніх питань осіб з порушеннями слуху, очільниця закладу освіти, який є лідером з організації інклюзивного освітнього середовища в Україні. Під час виступу директорка Коледжу подякувала керівництву УТОГ за оперативне вирішення нагальних питань студентської молоді з порушеннями слуху та  сприяння в роботі з абітурієнтами під час Вступної кампанії 2022 року, розповіла про забезпечення дистанційного навчання та психологічну підтримку здобувачів освіти з порушеннями слуху в Україні та за кордоном, згадала знакові події для спільноти УТОГ і Коледжу (перемоги дефлімпійців, спільні міжнародні проєкти, визнання УТОГ Європейським Союзом, організацію і проведення Міжнародного тижня глухих людей), які свідчать про професіоналізм та командну  роботу керівництва УТОГ, освітян та перекладачів жестової мови.

Учасники Пленуму ухвалили низку рішень щодо питань з порядку денного та  висловили вдячність спільноті Коледжу за плідну багаторічну роботу з молоддю з порушеннями слуху. 

ІІ Пленум УТОГ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар