День Гідності та Свободи в Коледжі

Автор: admin від 21-11-2022, 08:11

 

День Гідності та Свободи в Коледжі

21 листопада 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук пройшла низка  інформаційно-просвітницьких заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи.  

Одне з найголовніших державних свят новітньої історії України, присвячене вшануванню мужності справжніх українських патріотів та незламності українців у боротьбі за власну свободу, у Коледжі традиційно відзначили активно та змістовно. З нагоди цього знакового свята у всіх академічних групах викладачі Коледжу провели тематичні заняття, де разом із студентами обговорили події української історії 2004, 2013, 2014, 2022 років, переглянули світлини з Євромайдану, вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Викладачка ЦК Соціальної комунікації Оксана Штарке та перекладачка української жестової мови Лілія Глиняна під всеукраїнським гаслом цього дня «Вистояли на Майдані - переможемо у війні» провели інтерактивний захід у групі ЛПШ-21 з відвідуванням онлайн-екскурсії Музеєм Справедливості. Також майбутні технологи з групи ЛПШ-21 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпека під час війни» від освітньої платформи «Всеосвіта». Завзято долучилися до відзначення цього знакового свята і студенти відділення бізнесу, які підготували тематичне  відеопривітання та Хронологію-репортаж про події Революції Гідності.  

День Гідності та Свободи в Коледжі

 

День Гідності та Свободи в Коледжі

 

Усі заходи цього дня були спрямовані на те, щоб нагадати про подвиг  активістів Революції Гідності, які боролися за європейський вектор розвитку України і  полягли в боротьбі з проросійським владним режимом, розпочавши повне оновлення державної системи.

 

День Гідності та Свободи в Коледжі

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар