Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 24-11-2022, 08:06

Педагогічна рада Коледжу

24 листопада 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради. 

Засідання колективу проходило в змішаному форматі. Згідно із затвердженим порядком денним члени Педагогічної ради обговорили важливі питання освітньо-виховного процесу та інших напрямів діяльності закладу освіти. Директорка Коледжу Ганна Щуцька поінформувала колектив про особливості реалізації освітнього процесу Коледжу в умовах енергозбереження під час воєнного стану, доповіла про результати участі  у Всеукраїнському освітянському форумі «Нові виміри безпеки: виклики та рішення», який проходив у м. Тернопіль під головуванням Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета.

Заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань виступив з інформацією про проведення акредитації освітньої програми Технології фешн-бізнесу за рівнем вищої освіти бакалавр зі спеціальності 182 Технології легкої промисловості. Доповідач виніс на затвердження План підготовки до акредитації та Положення про Гаранта освітньої програми Технології фешн-бізнесу.

Під час засідання розглянули питання про результати додаткового набору студентів Коледжу, який тривав з 10 по 28 жовтня 2022 року. Ольга Момот, відповідальний секретар Приймальної комісії, надала статистичні дані щодо кількості зарахованих студентів за спеціальністю 182 Технології легкої промисловості для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра та для здобуття вищої освіти ступеня бакалавра за заочною формою навчання.

На порядку денному було також питання про переведення здобувачів освіти з контрактної форми навчання на місця регіонального замовлення. З інформацією виступила Наталія Чорногор, завідувачка підготовчо-освітнього центру  Коледжу, яка представила списки студентів на переведення відповідно до рейтингу мотиваційних листів.

Одним із ключових питань на засіданні було обговорення профорієнтаційної роботи КФКПН у 2022/2023 навчальному році. Перед членами Педагогічної ради виступила Вікторія Коваль, провідний фахівець  підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників. У своїй доповіді фахівчиня зазначила, що онлайн-профорієнтація та  активізація роботи з соціальними мережами Коледжу є основними завданнями колективу в умовах сьогодення.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів та  ухвалив такі рішення: затвердити План підготовки до акредитації та Положення про Гаранта освітньої програми Технології фешн-бізнесу; призначити Гарантом завідувачку відділення технологій, к.т.н. Наталію Давиденко;  визнати задовільною роботу Приймальної комісії  2022; перевести здобувачів освіти з контрактної форми навчання на місця регіонального замовлення; активізувати профорієнтаційну роботу в 2022/2023 навчальному році.

Педагогічна рада Коледжу

 

 

Коментарі:

Залишити коментар