Всесвітній тиждень підприємництва

Автор: admin від 18-11-2022, 20:33

 

Всесвітній тиждень підприємництва

З 14 по 18 листопада 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відзначили Всесвітній тиждень підприємництва (GlobalEntrepreneurshipWeek).

Всесвітній тиждень підприємництва проходить у всьому світі вже 15-й раз. Масштабна кампанія з відзначення та розширення можливостей підприємців щороку охоплює понад 10 мільйонів людей, які беруть участь у різноманітних заходах, конкурсах і подіях, присвячених новим знанням, досвіду і зв'язкам у сфері бізнесу. Традиційно активно цей тиждень відзначають і в КФКПН, зокрема на відділенні бізнесу, де навчаються майбутні менеджери, обліковці та підприємці. Основними подіями цьогорічної програми GlobalEntrepreneurshipWeek стали такі:

  • Онлайн-лекція для  студентів спеціальності Облік і оподаткування на тему «Податкові перевірки в умовах воєнного стану» від Інни Панченко,  сертифікованої аудиторки, керівниці Департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу, директорки ТОВ «ЕС.СІ.АЙ.-КОНСАЛТИНГ».

Всесвітній тиждень підприємництва

 

Всесвітній тиждень підприємництва

 

Всесвітній тиждень підприємництва

  • Лекція для студентів відділення бізнесу та викладачів на тему «Роль енергетичного сектору в національній економіці: реалії для Україні під час війни». Спікером був Денис Дерев'янко, завідувач кафедри електропостачання НТУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

 

Всесвітній тиждень підприємництва

 

Всесвітній тиждень підприємництва 

 

Всесвітній тиждень підприємництва

  • Інтерактивний захід від викладачів ЦК бізнесу та управління Оксани Міх і Олени Ночнюк «Підприємництво: портрет сучасного підприємця!».
  • Онлайн-воркшоп з бізнес-планування «Створення бізнес-моделі Canvas» від голови ЦК Оксани Сахно.  

Упродовж усього тижня студенти Коледжу здобували нові знання на різних освітніх платформах і долучалися до цікавих івентів всеукраїнського та міжнародного значення. Так, студенти ІІІ-го курсу з груп МО-20 та МВК-20 в межах вивчення дисципліни «Підприємницька діяльність»  пройшли онлайн-курс на платформі Prometheus «Підприємництво. Власна справа в Україні».  Молодь отримала корисні знання та Сертифікати про успішне опанування курсу.

Студенти групи ОБ-20 взяли участь у UGENNonAcademyAudit — першій всеукраїнській конференції реальних професій для Junior-ів та кандидатів з досвідом роботи. Компаніями-учасницями заходу UGENNonAcademyAuditстали: EY – глобальна багатопрофільна організація, що надає професійні послуги в галузях аудиту, консалтингу, права, стратегії, оподаткування;  міжнародна мережа фірм KPMG, яка надає аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги; UKRSIBBANK – один із найбільших універсальних банків України, що працює на ринку з 1990 року. Під час заходу учасники дізналися, хто такий аудитор сучасного бізнесу, які особливості роботи аудитора, що входить до hard-skills такого фахівця.

 

Всесвітній тиждень підприємництва

Тиждень підприємництва пройшов дуже продуктивно та цікаво, приніс студентству цінні знання про можливості, ресурси та історії успіху, які стануть у пригоді під час започаткування та розвитку власного бізнесу.

 

Всесвітній тиждень підприємництва

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар